Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 YAŞMAKLI ISPANAK (OSMANLI)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

YAŞMAKLI ISPANAK (OSMANLI) Empty
MesajKonu: YAŞMAKLI ISPANAK (OSMANLI)   YAŞMAKLI ISPANAK (OSMANLI) Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:07 pm

MALZEMESİ (6 kişilik):

1,5 kilo ıspanak,

ince kıyılmış 4 tane orta boy soğan,

tepeleme dolu 3 çorba kaşığı margarin,

yarım su bardağı süt,

çırpılmış 4 yumurta,

1 kaşık yağ,

tuz,

karabiber.



Ispanağı iyice yıkadıktan sonra kaynar suda 5 dakika haşlayıp suyunu süzün, soğutun. Sonra sıkarak kalan suyu akıtın ve ince ince kıyın. 3 kaşık yağda soğanları 5 dakika kavurun. Ispanak, tuz, biber, sütü koyup 20 dakika kadar karıştırarak kavurduktan sonra bunu içi yağlanmış bir tepsiye yayın. Çırpılmış yumurtayı ıspanağın üzerine yayın, onun da üzerine kızdırılmış bir kaşıkyağ dökün. Ağır ateşte 5 dakika demlendirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
YAŞMAKLI ISPANAK (OSMANLI)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yumurtalı Ispanak
» Ispanak Çorbası Tarifi
» Ispanak Dolması Tarifi
» İÇ PİLAV (OSMANLI)
» OSMANLI YEMEKLERİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Osmanlı Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: