Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Bal kabağı Çorbası Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Bal kabağı Çorbası Tarifi Empty
MesajKonu: Bal kabağı Çorbası Tarifi   Bal kabağı Çorbası Tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 8:25 pm

Bal kabağı Çorbası Tarifi Foto.php?d=20090421100048









Malzemeler : Hazırlanış :
Yarım Kg Bal Kabağı

İki çorba kaşığı un

Yarım çay bardağı sıvı yağ

İki tavuk bulyon

Tuz, karabiber, iki çorba kaşığı tereyağı

Akbiber , dereotu



Bal kabağı rendenin ince
tarafıyla rendelenir. Bir tencerenin içerisine sıvıyağ konulur. Un ilave
edilerek kavrulur. Balkabakları ilave edilir. Kavrulma işlemi devam
edilir. Kabaklar yumuşadıktan sonra, tuz, bulyon, karabiber ilave
edilir. Yarım litre su konularak kısık ateşte 15, 20 dakika kısık ateşte
pişirilir. Pişen çorba servis tabağına alınır ve üzerine kızdırılmış
tereyağı ve akbiber ilave edilir. İnce kıyılmış dereotu serpilerek
servis edilir.



Püf nokta:Meyanesi yapılırken devamlı karıştırmazsanız, tencerenin dibi
tutar. Kabaklar iyi pişirilmezse çorba kıvam almaz.




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Bal kabağı Çorbası Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kış Çorbası I Tarifi
» Köy Çorbası Tarifi
» Domates Çorbası Tarifi
» Mısır Çorbası Tarifi
» Şafak Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Çorba Tarifleri-
Buraya geçin: