Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 MOR BİFTEK Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı

Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

MOR BİFTEK Tarifi Empty
MesajKonu: MOR BİFTEK Tarifi   MOR BİFTEK Tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 8:17 pm

Malzemeler : Hazırlanış :
4 adet et biftek
1 su bardağı şalgam suyu (acılı veya acısız)
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Karabiber

Garnitür için;
Mantar
Havuç
Ve dilediğiniz tüm
ızgara edilebilir sebzeler olabilir
Bir kap içerisine aldığımız
bifteklerimizin üzerine şalgam suyu,tuz ve karabiber ilave ederek
En az 1 saat dinlenmeye bırakıyoruz.

Garnitür ızgara sebzelerimizi doğrayıp hazırlıyoruz.

Şalgam suyunda marine ettiğimiz bifteklerimizi, SALUD GRİLL PAN
tavamızın içerisine 2 kaşık sıvı yağ gezdirdikten sonra ızgara ediyoruz.

Sebzelerimizi de ızgara edip bifteğimizle birlikte sıcak olarak servis
ediyoruz.

AFİYET OLSUN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
MOR BİFTEK Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Türk Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: