Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Anasayfa
Latest images
Arama
Arama
Sonuç :
Mesajlar
Konular
çıkıntı araştırma
Kayıt Ol
Giriş yap
,
http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Türk Yemek Tarifleri
NOHUTLU MANTI Tarifi
Yazar
Mesaj
Aşçı
Admin
Mesaj Sayısı
:
2102
Kayıt tarihi
:
25/01/11
Konu: NOHUTLU MANTI Tarifi
Perş. Şub. 17, 2011 8:17 pm
Malzemeler :
Hazırlanış :
1 su bardağı haşlanmış nohut
250 gr hazırlanmış (ya da hazır)mantı
1 su bardağı et suyu (ya da 1 yemek kaşığı toz et bulyon)
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
3 su bardağı su (et suyu da kullanacaksak 2 bardak su yeterli olacaktır)
3 yemek kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber, kuru reyhan
SALUD MINI COOK tenceremizi ocağa alıyoruz.
Yağ ve salçalarımızı tenceremizin içerisinde bir süre kavuruyoruz.
Suyumuzu ve et suyumuzu ilave edip kaynamasını bekliyoruz.
Kaynamaya başladıktan sonra içerisine tuz ve mantılarımızı ilave diyoruz
Mantımız haşlandıktan sonra haşlanmış nohutlarımızı,
limon suyunu ve arzu edilirse karabiberi de ilave edip,
2–3 dk daha pişiriyoruz.
Üzerine kuru reyhan serperek sıcak olarak servis ediyoruz
AFİYET OLSUN
Like
Dislike
NOHUTLU MANTI Tarifi
1
sayfadaki
1
sayfası
Similar topics
Similar topics
»
YALANCI MANTI VE SALATA Tarifi
»
İtalyan Usulu Fırınlanmış Mantı Tarifi
»
Nohutlu Gürcü Çorbası Tarifi
»
KÖFTELİ NOHUTLU KEREVİZ
»
Nohutlu Bulgur Pilavı & Dana Şiş Kebap
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap
veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Türk Yemek Tarifleri
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Türk Yemek Tarifleri
Buraya geçin:
Bir Forum Seçin
|
|--Aşçı Tanışma Bölümü
| |--Aşçılık Hakkında Genel Bilgiler
| |--Aşçı Arayanlar
| |--Aşçı İş Arayanlar
| |--Yemek Tarifleri Video
| |--Yemek Tarifi Paylaşımı
| |--Sporcu Yemek Tarifleri
|
|--Aşçı Okulları
| |--Aşçı Devlet Okulları
| |--Aşçı Özel Okulları
| |--Aşçı Global Okulları
| |--Aşçı Dernek Ve Federasyon
| |--Gastronomi
|
|--Yerli Yemek Tarifleri
| |--Türk Yemek Tarifleri
| |--Anadolu Yemek Tarifleri
| |--Osmanlı Yemek Tarifleri
| |--Karadeniz Yemek Tarifleri
| |--Ak Deniz Yemek Tarifleri
| |--Dogu yemek Tarfileri
| |--Dolma Ve Sarma Tarifleri
| |--Bebek Yemek Tarifleri
| |--Diyet Yemek Tarifleri
| |--Izgara Tarifleri
| |--Hazır Aperatif Tarifleri
| |--HaMur İşleri Tarifleri
| | |--Kek Tarifleri
| | |--Poğça Tarifleri
| | |--Pizza Ve Krep Tarifleri
| |
| |--Çorba Tarifleri
| |--Salata Tarifleri
|
|--Dünya Global Mutfak
| |--İtalyan Yemek Tarifleri
| |--Japon Yemek Tarifleri
| |--Fransız Yemek Tarifleri
| |--Asya Yemek Tarifleri
| |--Dünya Yemek Tarifleri
|
|--Tatlı Pasta Çeşitleri
| |--Türk Tatlı Tarifleri
| |--Fransız Pasta Tarifleri
| |--İtalyan Tatlı Tarifleri
| |--Dünya Global Pasta Ve Tatlı Yapımı Tarifleri
| |--Çikolata Tarifleri
|
|--Profesyonel Yemek Malzemeleri
| |--Yeşillik Ürünleri
| |--Kuru Bakliyat
| |--Meyve Çeşitleri
| |--Et Ürünleri
| |--Dana Eti Çeşitleri
| |--Kuzu Eti Ürünleri
| |--Tavuk Eti Ürünleri
| |--Balık Eti Ürünleri
|
|--Profesyonel Sos çeşitleri
| |--Taze Baharat
| |--Kuru Baharat
| |--Sos çeşitleri
| |--Sos Yapımı Tarifleri
|
|--Yemek Üzerine İş yeri Kurulumu
| |--fast food Açmak
| |--Cafe Açmak
| |--Tantuni Cİ Açmak
| |--Lokanta Açmak
| |--Resturant Kurulumu
|
|--Profesyonel Mutfak Malzemeleri
| |--Tava Çeşitleri
| |--Bıçak Çeşitleri
| |--Tencere Çeşitleri
| |--Ocak Ve Fırın Çeşitleri
| |--Genel Malzeme Çeşitleri
|
|--Site Genel
|--Çöp Dosya
|--Site Tanıt