Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KURDELA TATLISI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KURDELA TATLISI TARİFİ Empty
MesajKonu: KURDELA TATLISI TARİFİ   KURDELA TATLISI TARİFİ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:25 pm

KURDELA TATLISI TARİFİ
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 5 çay fincanı un
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 2 yumurta
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çay fincanı süt
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çay fincanı nişasta
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çorba kaşığı sıvıyağ
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 1 çorba kaşığı sirke
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 100 gram çekilmiş antepfıstığı
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 2 su bardağı sıvıyağ
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 1 tutam tuz
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme şerbeti için
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 2,5 su bardağı tozşeker
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 2 su bardağı su
KURDELA TATLISI TARİFİ Kafa-malzeme 2 damla limon suyu

KURDELA TATLISI TARİFİ Yapilisi_comlekp
Yapılışı
Unun ortasını havuz gibi
açın. Süt, yumurta, yağ, tuz ve sirkeyi ekleyip sert olmayan bir hamur
elde edin. Hazırladığınız hamuru 10 dakika dinlendirdikten sonra 5
parçaya bölün. Her parçayı hafifçe yassılatın ve üzerine nişasta serpin.
Yufka inceliğinde açın. Hamura kare şekli vermek için etrafındaki
fazlalıkları kesin.


Kare şeklindeki hamuru büzün. Eşit aralıklarla, istediğiniz büyüklükte,
fiyonk şekline gelecek biçimde ortalarından sıkın ve kesin. Fiyonk
şeklindeki hamurları kızgın yağda kızartın. Peçete serdiğiniz bir
tabağına alın.


Diğer tarafta şeker ve su ile şerbeti kaynatın. Limon suyunu ilave edin.
Soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kızaran hamurları şerbete batırın.
Antepfıstığına bulayıp servis yapın.




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KURDELA TATLISI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HAREM TATLISI TARİFİ
» SULTAN TATLISI TARİFİ
» Kayısı Tatlısı Tarifi
» HAMSİ TATLISI TARİFİ
» TULUMBA TATLISI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: