Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BEŞAMEL SOSLU TAVUK VOLOVAN Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BEŞAMEL SOSLU TAVUK VOLOVAN Tarifi Empty
MesajKonu: BEŞAMEL SOSLU TAVUK VOLOVAN Tarifi   BEŞAMEL SOSLU TAVUK VOLOVAN Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 3:02 pm

500 gr. un

Açmak için 200 gr. un

450 gr. tereyağı

2 Yumurta

Tuz

2 parça tavuk göğsü

beşamel sosu



Yukardaki ölçülerle milföy hamuru yapınız.

Düz bir yerde hamuru açınız.

Yuvarlak kalıpla veya kenarı tırtıllı nemse kalıbı ile yuvarlaklar kesiniz.

Kesilen yuvarlakları birbiri üzerine koymadan ikinci yuvarlakların ortalarını daha küçük kalıpla kesiniz.

Son kestiğiniz yuvarlak hamurların ortasına haşlanmış, didiklenmiş ve beşamel sosuna bulanmış tavuk karışımı koyunuz.

Önce üzerini keserek çıkardığınız küçük kapağı üzerine kapayınız.

Sıcak fırında 25-30 dakika pişiriniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BEŞAMEL SOSLU TAVUK VOLOVAN Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SOSLU TAVUK KÖFTESİ TARİFİ
» VOLOVAN (Vol-au-vent) tarifi
» TULUS USULÜ VOLOVAN tarifi
» Soya Soslu Tavuk
»  Fas Usulü Harissa Soslu Tavuk

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: