Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Fransız Bohçası tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Fransız Bohçası tarifi Empty
MesajKonu: Fransız Bohçası tarifi   Fransız Bohçası tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:51 pm

Fransız Bohçası

2 adet yufka
1 kg dana eti
1 adet kuru soğan
Yarım demet maydanoz
3 su bardağı su
2 adet yumurta
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz ve karabiber

Kemiksiz
et tencereye konur, üzerine soğan, maydanoz ve su konur. Et yumuşayana
kadar pişirilir. En son tuz ve karabiber katılır. Et sudan alınır,
soğuyunca lime lime parçalara ayrılır. Soğuyan et suyuna yumurtalar
kırılır. Uygun büyüklükte fırın kabı yağlanır. Üzerine kenarlardan
sarkıtarak ilk yufka konur. Az yağlandıktan sonra İkinci yufkanın yarısı
buruşturarak konur. 7-8 kaşık yumurtalı etsuyu gezdirilir. Üzerine etin
yarısı yerleştirildikten sonra biraz daha yumurtalı et suyu gezdirilir.
Etin kalanı yerleştirilir. Kalan et suyu gezdirilir. Yarım yufka
buruşturarak konur. Üzerine zeytinyağı sürülür. Alttan sarkan yufka
düzgün bir şekide üzerine toplanır. Kalan zeytinyağı sürülür. Önceden
ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Fransız Bohçası tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fransız usulü tavuklu omlet tarifi
» Fransız Tost tarifi
» Fransız Usulü Bezelye tarifi
» Fransız Soğan Çorbası tarifi
» Fransız Usulü Dana Ciğer Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: