Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Creme Brulee tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Creme Brulee tarifi Empty
MesajKonu: Creme Brulee tarifi   Creme Brulee tarifi Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 5:44 pm

Creme Brulee tarifi 225_CREMBLU%5B1%5D

Malzemeler


1 çay kaşığı toz nescafe



100 gr. sütsüz çikolata



4 yumurta sarısı



60 gr. toz şeker



4 dl krem şanti



Tuz





Hazırlanışı

Çikolatayı parçalara ayırıp benmari usulü
eritin. Krem şantiyi ilave edin ve karıştırın. Bir kasede yumurta
sarılarını 20 gr. toz şekerle iyice çırpın. Erimiş çikolatayı yavaş
yavaş kremaya karıştırın. Kremayı 2 dl.lik kalıplara dökün. Bir fırın
tepsisinin 3’te ikisini kaynar suyla doldun. Kremayı koyduğunuz
kalıpları tepsiye yerleştirin ve 160 dereceye ayarlanmış ve önceden
ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Kalıpları tepsiden alın, soğuduktan
sonra buzdolabına koyup 4 saat bekletin. Kalan toz şekeri toz nescafe
ile havanda dövün. Kremaların üzerine serpin. Karamelleşmesi için
fırının grill bölümünü ısıtın ve şekerin pembemsi bir renk almasını
bekleyin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Creme Brulee tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Midye Tarifi
» Cevizli dip sos tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Çikolata Tarifleri-
Buraya geçin: