Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kış Türlüsü tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kış Türlüsü tarifi Empty
MesajKonu: Kış Türlüsü tarifi   Kış Türlüsü tarifi Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 12:45 pm

Kış Türlüsü

Malzemeler
1 Adet kereviz
1 Adet kabak
15 Adet taze fasulye
3 Adet domates
1 Adet pırasa
4 Adet patates
300 Gr kuşbaşı kuzu eti
4 Çorba kaşığı margarin
2 Adet soğan
4 Su bardağı su
Yeterince tuz


Hazırlanışı
Bir
tencerede yağı eritip içine, et ve ince doğranmış soğanı koyup
pembeleşene kadar kavurun. Daha sonra kabuğunu soyduğumuz domatesleri
rendeleyip soğanlarla birlikte biraz kavurun. Yıkayıp soyduğumuz
kereviz, kabak, taze fasulye, pırasa ve patatesleri küçük küçük
doğrayınız. Soğanların içine atıp birkaç kez tahta kaşıkla karıştın.
İçine tuz ilave edip sebzelerin renkleri hafif değişene kadar sote edin.
Hazırladığınız 4 su bardağı suyu üstüne dökün, tencerenin kapağını
kapatın ve kısık ateşte 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kış Türlüsü tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Polenta Tarifi
» KAPARİ SOS Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Bebek Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: