Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi Empty
MesajKonu: DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi    DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 3:08 pm

 DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi Karidesli_pilav_tarifleriMalzemeler
1 paket arpa şehriye
Yarım kg soğan
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
250 gram ayıklanmış karides
250 gram haşlanmış ahtapot
10 adet iç midye
1 su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı yenibahar
1 çay kaşığı tarçın
Tuz
Yeteri kadar sıcak su

DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV TARİFİ

Kuru
ve taze soğanı incecik kıyın. Zeytinyağını bir tencereye alıp kızdırın.
Arpa şehriyeyi ekleyip kavurun. Soğanları ekleyip 2-3 dakika daha
kavurun. Karides, ahtapot ve midyeleri ekleyip karıştırın. Karışımın
üzerini geçecek kadar su ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Kaynayana kadar
hızlı, suyunu çekene kadar da kısık ateşte pişirin. Suyunu çektikten
sonra baharat ve kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın. Ilık olarak
servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
DENİZ MAHSÜLLÜ PİLAV tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi
» Deniz Mahsulleri Sufle tarifi
» Enginarlı Deniz Mahsülleri tarifi
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» AHTAPOTLU PİLAV Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Ak Deniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: