Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Deniz Mahsulleri Sufle tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Deniz Mahsulleri Sufle tarifi Empty
MesajKonu: Deniz Mahsulleri Sufle tarifi   Deniz Mahsulleri Sufle tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:56 pm

Malzemeler:

4 kişi için
3 adet orta boy soyulmuş patates
250 gr muhtelif balık filetosu
1 adet ince zar biçiminde doğranmış dolmalık biber
1 küçük soğan ince doğranmış
1/2 diş sarımsak
1 tutam karabiber
1/2 tatlı kaşığı tuz
az hindistan cevizi
1 çorba kaşığı margarin
2 kahve fincanı rende gravyer
4 yumurtanın beyazı
4 yumurtanın sarısı
2 kahve fincanı beyaz şarap

Yapilisi:

Balıkları
küçük zar biçiminde doğrayın. Küçük bir tencereye yağı koyup kızdırın
soğanı ve biberi ilave edip 1-2 dakika kavurup balıkları, biberi, tuzu
ve beyaz şarabı ilave edin.
Kapağını kapatıp ağır ateşte 7-8 dakika pişirip ateşten alın.
Bir süzgece boşaltıp suyunu tekrar tenceresine koyarak içinde çok az bir miktar kalıncaya kadar kaynatarak çektirin.
Ateşten alıp muhafaza edin.

Patatesi
temizleyip dörde bölün. 20-30 dakika haşlayıp süzdürün, karıştırmadan
bir kalburdan geçirip tenceredeki çektirdiğiniz balık suyunun içine
koyun.
Balığı ve yumurta sarılarını,hindistan cevizini ilave edip bir kaşıkla iyice karıştırın.
Yumurta
beyazını bir çırpma teli ile çırparak koyu bir köpük gibi iyice
kabartın. Bir kevgirle karıştırarak patatesli balığın içerisine yedirin.

4 adet birer kişilik sufle güvecinin içlerini tamamen yağlayıp
içlerine galeta tozu serpin. Sufle harcını ağız hizalarına kadar
doldurup iyice kabarıp renk alıncaya kadar hızlı ateşli fırında 15-20
dakika pişirip servis edin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Deniz Mahsulleri Sufle tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Enginarlı Deniz Mahsülleri tarifi
» Pırasalı Sufle tarifi
» Çikolatalı Sufle tarifi
» Çikolatalı Ve Portakallı Sufle tarifi
» Çilekli Sufle Gato Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: