Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HAMSİ ÇORBASI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HAMSİ ÇORBASI TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİ ÇORBASI TARİFİ   HAMSİ ÇORBASI TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:29 pm

HAMSİ ÇORBASI TARİFİ Hamsi_corba_tarifiMalzemeler
100 gr hamsi
1 büyük domates
1 soğan
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
4 su bardağı su
tuz, karabiber
HAMSİ ÇORBASI TARİFİ
Hamsileri
temizleyin, kılçıklarını çıkarın ve tahta üzerinde 1 cm'lik parçalar
halinde kesin. Bu parçaları 5 dakika kadar haşlayıp, suyunu süzün. Diğer
tarafta, unu tereyağı ile kavurun. Rendelenmiş domates ve soğanı una
ekleyip, birkaç dakika çevirin. Suyu kaynatıp, bu karışımın üzerine
ilave edin. İyice karıştırın. Hamsileri, kıyılmış maydanozu, tuz ve
karabiberi ilave ettikten 5 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis
yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİ ÇORBASI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  HAMSİ TARİFİ
» HAMSİ DOLMA TARİFİ
» HAMSİ KUŞU TARİFİ
» HAMSİ SALAMURA TARİFİ
» HAMSİ TATLISI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: