Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav |
,
http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age
|
| | Düğün Çorbası II Tarifi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Aşçı Admin
Mesaj Sayısı : 2102 Kayıt tarihi : 25/01/11
| Konu: Düğün Çorbası II Tarifi Ptsi Ocak 31, 2011 11:34 pm | |
| Malzemeler Yarım kilo gerdan kuzu eti 1.5 litre su Yarım su bardağı un Yarım su bardağı su Yarım limon suyu 100 gr margarin Tuz, kırmızıbiber Hazırlanışı
- Kuzu etini 1.5 litre suda biraz tuz ilave ederek haşlayın.
- Su kaynarken üzerinde oluşan köpüğü delikli kepçe ile alıp atın.
- Daha sonra bu etleri haşladığınız sudan çıkartıp parçalayın.
- Eti haşladığınız suyu bir süzgeç yardımı ile süzün ve bu suyu tekrar ateşe koyun (su azsa üzerine su ilave edin).
- Yarım su bardağı su ile yarım su bardağı unu karıştırıp kaynamakta olan et suyuna karıştırarak ekleyin.
- Tuzunu ilave edip 5-10 dakika daha pişirin.
- Küçük parçalara ayırdığınız eti çorbaya ilave edin.
- İçine yarım limon suyunu sıkın.
- Bir tavada 100 gr margarin kızdırıp kırmızıbiberi ilave ederek ateşten alın.
- Çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Düğün Çorbası II yemeği tarifi | |
| | | | Düğün Çorbası II Tarifi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|