Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KUŞ ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KUŞ ÇORBASI  Empty
MesajKonu: KUŞ ÇORBASI    KUŞ ÇORBASI  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:53 pm

Yirmi adet ökse kuşlarını temizledikten sonra una bulayıp birkaç kez yıkayınız. Kokusu tamamen gitmesi için tekrar una bulayıp yarım saat bırakınız. Sonra temiz yıkayıp, bir budun incik kemiğini diğer bir budun sinirine geçirip tencereye koyunuz. Üstünü örtünceye dek su koyup orta ateşe sürünüz. Yeterince pişince indirip kuşları çıkarınız. Diğer bir tencereye bir soğanı çentip yarım kaşık tereyağıyla kavurduktan sonra kuşlardan kalan su ile ıslatınız. Sonra önceden ıslatıp süzmüş olduğunuz bir miktar mercimekle temizlenmiş bir miktar pirinci salıp, tencereyi kapayıp hafif ateşte pişmeye bırakınız. Gereğince pişince kuşlara bir miktar tuz ilâve ediniz. İki taşım sonra kâseye koyup servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KUŞ ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tatar Çorbası
» OSMANLI ÇORBASI
» SÜLEYMANİYE ÇORBASI
» Kış Çorbası I Tarifi
» Keşkek Çorbası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Çorba Tarifleri-
Buraya geçin: