Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Patlıcan Közleme Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Patlıcan Közleme Tarifi Empty
MesajKonu: Patlıcan Közleme Tarifi   Patlıcan Közleme Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:32 pm

MALZEMELER

3 adet kemer patlıcan

Yarim su bardagi sızma zeytinyağı

1 kahve fincanı balsamic sirke

5-6 yaprak adaçayı

1 kahve kaşığı kekik



YAPILIŞ TARİFİ

Kemer patlıcanları alaca soyunuz. Ortadan ikiye bölünüz. Kılıçlamasına 1

cm kalınlığında paraçalara ayırınız. Bol tuzlu su içinde yarım saat

dinlendiriniz. Siyah renkli acı suyunu döküp güzelce yıkayınız ve

kurulayiniz.

Kızdırılmış tost makinesine patlıcanları diziniz ve yumuşayıp yol yol yanana

kadar kızartınız. Kızarmış parçaları servis yapılacak kare veya dikdörtgen

kaba alınız. Derinlik fazla olmamalıdır.

Üzerine zeytinyağını Balsamik sirkeyi ve baharatlarıda koyarak en az dört

saat dinlendiriniz. Arada bir altüst ediniz.

Taze fesleğen ile süsleyerek servis yapiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Patlıcan Közleme Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PATLICAN DOLMASI TARİFİ
» Patlıcan Köftesi tarifi
» Patlıcan Dolması Tarifi
» TAVUKLU PATLICAN KULESİ TARİFİ
» Bademli Patlıcan Dolması Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: