Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Napoli Usulü Levrek Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Napoli Usulü Levrek Tarifi Empty
MesajKonu: Napoli Usulü Levrek Tarifi   Napoli Usulü Levrek Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 1:54 pm

Malzeme

- 2 adet levrek

- 10 adet taze soğan

- 4 diş sarımsak

- 2 yemek kaşığı sıvı Sana

- 5 adet domates

- 2 tatlı kaşığı kekik

- 1 tatlı kaşığı biberiye

- 2 yemek kaşığı sirke

- 1 tatlı kaşığı toz şeker

- Tuz-karabiber

- 1 su bardağı balıksuyu



Hazırlanışı

Balığı fileto çıkartıp, iyice yıkayın, kağıt havlu ile kurulayınız.

Domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayınız.

Sarımsak ve taze soğanları ayıklayıp, kıyınız.

Yayvan bir tencerede 2 yemek kaşığı sıvı Sana?yı kızdırıp, taze soğanları ve sarımsağı sote ediniz.

Şeker ve sirkeyi ilave edip, 5 dakika kaynatınız.

Kekik, biberiye ve doğranmış domatesi ilave edip, tuz ve karabiber ile tatlandırınız.

Domatesler yumuşayınca ateşten alınız.

Balıkları fırın kabına koyup, sosu üzerine dökünüz. En son üzerine balık suyunu gezdiriniz.

Önceden 195 ºC ısıtılmış fırında 20 dakika pişiriniz.

Sıcak olarak servis ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Napoli Usulü Levrek Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Napoli Usulü Biftek Tarifi
»  Napoli Usulü Dana Sarması Tarifi
» ROMA USULÜ MAKARNA Tarifi
» Akdeniz Usulü Balık Tarifi
» MİLANO USULÜ MAKARNA Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: