4 kişilik
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
4 diş sarımsak
200 gram kestane mantarı
2 adet domates
4 çorba kaşığı dilimlenmiş zeytin
Yarım çay kaşığı karabiber
2 yaprak fesleğen
1 tatlı kaşığı acısos
Yanm çay kaşığı pulbiber
1 paket penne makarna
1 tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
1 tatlı kaşığı tuz
Zeytinyağını tavaya koyup, piyazlık doğranmış soğan ve ezilmiş sarımsağı kavurun. Küçük doğranmış kestane mantarı ve domatesi
ekleyip, kaynatın. Acısos, kırmızı pulbiber, zeytin, karabiber,
fesleğen ve tuz ilave ederek sos hazırlayın. Orta dirilikte haşlanmış
penne makarnaya ilave edip, karıştırarak çukur makarna tabağında
parmesan peyniri ile birlikte servis yapın.