Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BALIK ETİ SUYU PELTESİ tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BALIK ETİ SUYU PELTESİ tarifi Empty
MesajKonu: BALIK ETİ SUYU PELTESİ tarifi   BALIK ETİ SUYU PELTESİ tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:27 pm

3,850 gram kalkan ve 1,925 gram başıyla beraber kırlangıç ve 960 gram has kefalın içine 3-4 diş sarımsak ve yeteri kadar tuz katarak 10,250 gram su ile haşlayınız. İçine 480 gram pırasa ve havuç ile yeteri kadar soğan ve bir miktar da kereviz ile maydanoz ilâve ediniz. Tencereyi orta bir ateşte kaynatınız. Meydana gelen balık eti suyu peltesidir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BALIK ETİ SUYU PELTESİ tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ÇİKOLATA PELTESİ Tarifi
» DOMATES PELTESİ Tarifi
» ELMA PELTESİ TARİFİ
» Elmalı – Üzümlü - Havuç Suyu 4 Ay 2,5 Yaş için tarifi
»  BALIK ÇORBASI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: