Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi Empty
MesajKonu: AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi   AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:23 pm

Serçe, bıldırcın, saka, iskete, ispinoz, monte, filorya, filorcin ve sığırcık
gibi her çeşit kuşların hangisi olursa olsun, kuşların içlerini iyice
ayıklayınız. Tüylerini güzelce yolunuz. Ütüleyiniz, kuşların kanlarının
tamamen temizlenmesi için iyice yıkayınız.
Sonra etleri ateşe koyup akik gibi oluncaya kadar kavurunuz. Bunları bir
sıra halinde yassı teneke kutu içinde yanyana ve sıkı sıkıya diziniz,
üstüne tuz ve biberini ekdikten sonra yarısına yakın ılık sade yağ katınız. Yağı dondurduktan sonra üste çıkana kadar tekrar ılık yağ koyunuz, sonra kapağını kapayıp serin bir yerde saklayınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SAÇ KAVURMA tarifi
» KAVURMA TARİFİ
» Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
» Uygun Fiyata, şık ve kaliteli Kışlık Şallar
» KUP JAK tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: