Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KUP JAK tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KUP JAK tarifi Empty
MesajKonu: KUP JAK tarifi   KUP JAK tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:48 pm

Malzemeler :
2 su bardağı karışık meyve (küçük küçük doğranmış)
2 çorba kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı limon suyu
7 çorba kaşığı vişne likörü
2 su bardağı limon dondurması
2 su bardağı böğürtlen dondurması
1/3 su bardağı kabuksuz badem (ortadan ikiye bölünmüş)

Hazırlanışı :
Orta
boy bir kasede, karışık meyve, şeker, limon suyu ve 6 çorba kaşığı
vişne likörünü kaşıkla iyice karıştırın. Kasenin üstünü kapatıp
buzdolabında 1 saat soğutun.

Servis yapacağınız 6 tane kup bardağını da 30 dakika buzdolabında bekletin.

Bir
çorba kaşığı böğürtlen dondurması ile bir çorba kaşığı limon
dondurmasını bardaklara aralarında biraz açıklık bırakarak yan yana
koyun.

Meyveyi buzdolabından çıkarıp bir bir çorba kaşığı alarak dondurmaların arasına koyun.

Kup Jak'e geri kalan vişne likörünü serpip, bademlerle süsleyerek hemen servis yapın.
afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KUP JAK tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» ZENCEFİLLİ SOS Tarifi
» İSPANYOL SOS Tarifi
» Sitronet Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: