Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Anasayfa
Latest images
Arama
Arama
Sonuç :
Mesajlar
Konular
çıkıntı araştırma
Kayıt Ol
Giriş yap
,
http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Dogu yemek Tarfileri
Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
Yazar
Mesaj
Aşçı
Admin
Mesaj Sayısı
:
2102
Kayıt tarihi
:
25/01/11
Konu: Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
Perş. Şub. 03, 2011 12:27 am
Selekli Saç Kavurma (Ağrı)
Taze oğlak veya kuzu eti
Sarımsaklı yoğurt
Tereyağı
Et
doğranır içine tereyağında eritilmiş salça konur, bu şekilde kızartılan
et indirilip bir süre dinlendirilir. Üzerine sarımsaklı yoğurt
dökülerek servis yapılır.
Like
Dislike
Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
1
sayfadaki
1
sayfası
Similar topics
Similar topics
»
SAÇ KAVURMA tarifi
»
KAVURMA TARİFİ
»
AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi
»
Abdigör Köftesi (Ağrı) tarifi
»
Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap
veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Dogu yemek Tarfileri
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Yerli Yemek Tarifleri
::
Dogu yemek Tarfileri
Buraya geçin:
Bir Forum Seçin
|
|--Aşçı Tanışma Bölümü
| |--Aşçılık Hakkında Genel Bilgiler
| |--Aşçı Arayanlar
| |--Aşçı İş Arayanlar
| |--Yemek Tarifleri Video
| |--Yemek Tarifi Paylaşımı
| |--Sporcu Yemek Tarifleri
|
|--Aşçı Okulları
| |--Aşçı Devlet Okulları
| |--Aşçı Özel Okulları
| |--Aşçı Global Okulları
| |--Aşçı Dernek Ve Federasyon
| |--Gastronomi
|
|--Yerli Yemek Tarifleri
| |--Türk Yemek Tarifleri
| |--Anadolu Yemek Tarifleri
| |--Osmanlı Yemek Tarifleri
| |--Karadeniz Yemek Tarifleri
| |--Ak Deniz Yemek Tarifleri
| |--Dogu yemek Tarfileri
| |--Dolma Ve Sarma Tarifleri
| |--Bebek Yemek Tarifleri
| |--Diyet Yemek Tarifleri
| |--Izgara Tarifleri
| |--Hazır Aperatif Tarifleri
| |--HaMur İşleri Tarifleri
| | |--Kek Tarifleri
| | |--Poğça Tarifleri
| | |--Pizza Ve Krep Tarifleri
| |
| |--Çorba Tarifleri
| |--Salata Tarifleri
|
|--Dünya Global Mutfak
| |--İtalyan Yemek Tarifleri
| |--Japon Yemek Tarifleri
| |--Fransız Yemek Tarifleri
| |--Asya Yemek Tarifleri
| |--Dünya Yemek Tarifleri
|
|--Tatlı Pasta Çeşitleri
| |--Türk Tatlı Tarifleri
| |--Fransız Pasta Tarifleri
| |--İtalyan Tatlı Tarifleri
| |--Dünya Global Pasta Ve Tatlı Yapımı Tarifleri
| |--Çikolata Tarifleri
|
|--Profesyonel Yemek Malzemeleri
| |--Yeşillik Ürünleri
| |--Kuru Bakliyat
| |--Meyve Çeşitleri
| |--Et Ürünleri
| |--Dana Eti Çeşitleri
| |--Kuzu Eti Ürünleri
| |--Tavuk Eti Ürünleri
| |--Balık Eti Ürünleri
|
|--Profesyonel Sos çeşitleri
| |--Taze Baharat
| |--Kuru Baharat
| |--Sos çeşitleri
| |--Sos Yapımı Tarifleri
|
|--Yemek Üzerine İş yeri Kurulumu
| |--fast food Açmak
| |--Cafe Açmak
| |--Tantuni Cİ Açmak
| |--Lokanta Açmak
| |--Resturant Kurulumu
|
|--Profesyonel Mutfak Malzemeleri
| |--Tava Çeşitleri
| |--Bıçak Çeşitleri
| |--Tencere Çeşitleri
| |--Ocak Ve Fırın Çeşitleri
| |--Genel Malzeme Çeşitleri
|
|--Site Genel
|--Çöp Dosya
|--Site Tanıt