Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 ARMUT ŞARLOT tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

ARMUT ŞARLOT tarifi Empty
MesajKonu: ARMUT ŞARLOT tarifi   ARMUT ŞARLOT tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:18 pm

Kullanılacak malzeme (4 kişilik):

4 armut,

2 çorba kaşığı toz şekeri,

1 limon.



Yapımı: Armutları saplarını çıkarmadan, kabuklarını ayıklamadan ve iyice yıkadıktan sonra bir tencereye koyun. Üzerine iki bardak su, limonun suyuyla limonun
kabuğundan küçük bir parça, şeker ve iki baş karanfil koyup orta ısılı
bir ateşe oturtun. Su kaynayınca ateşin ısısını hafifletin ve armutları bu biçimde pişirin. Bir çatal batırarak armutların iyice pişip pişmediğini kontrol ettikten sonra armutları
çıkarıp birer kâseye yerleştirin. Su gereği kadar azalmışsa kâselere
böler ve sıcak sıcak servis yaparsınız. Armudu pişirdiğiniz su fazlaysa armutları içinden aldıktan sonra biraz daha kavnatıp suyun bir kısmını buharlaştırarak azaltın. Bu armut sıcak yendiği gibi soğuk da yenir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
ARMUT ŞARLOT tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çilekli Şarlot Tarifi
» KUP JAK tarifi
» ARMUT SOSLU TATLI tarifi
» Çikolata Soslu Armut tarifi
» Pancar ve Armut Salatası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: