Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Çilekli Şarlot Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Çilekli Şarlot Tarifi Empty
MesajKonu: Çilekli Şarlot Tarifi   Çilekli Şarlot Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 8:22 pm

Malzemeler

2 Adet yumurtanın sarısı

1 Çorba kaşığı şeker

3 Yaprak jelatin

1 Su bardağı koyu kıvamlı çilek suyu

1 Su bardağı kremşanti

1 Paket hazır pandispanya


Hazırlanışı


  • Yumurtanın sarılarını ve 1 çorba kaşığı şekeri derin bir kaba alın.
  • Mikserle çırparak kabartın.
  • Ayrı bir kapta çok az sıcak suyla eritilmiş 3 adet yaprak jelatini 1 su bardağı koyu kıvamlı çilek suyuyla karıştırın.
  • Sonra bu karışımı yumurtalı karışımın üzerine ekleyin.
  • Tahta bir spatula yardımı ile ağır ağır karıştırın.
  • Klipsli bir kek kalıbının içine 1 santim kalınlığında kestiğiniz pandispanyayı yerleştirin.
  • Üzerine hazırladığınız krem şantili karışımı ekleyin.
  • Pasta bıçağı ile üzerini düzleyin.
  • Buzlukta donana kadar bekletin.
  • Dilerseniz üzerine jöle sürün ve dilimleyerek servis yapın.





Çilekli Şarlot yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Çilekli Şarlot Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARMUT ŞARLOT tarifi
» ÇİLEKLİ MUS TARİFİ
» Çilekli Ekler Tarifi
» ÇİLEKLİ MİLFÖY tarifi
» Çilekli Pasta I Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Fransız Pasta Tarifleri-
Buraya geçin: