Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 ALUVAYO KIZARTMA tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

ALUVAYO KIZARTMA tarifi Empty
MesajKonu: ALUVAYO KIZARTMA tarifi   ALUVAYO KIZARTMA tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:12 pm

Alüvayo, sığırın bel
kemiğinin iki tarafındaki etlerdir. Bunlardan iyi bir parça alıp
kemiğiyle sinirini çıkardıktan sonra büküp iple sıkıca bağlayınız. Bir
tencereye birkaç parça havuç, 1 çentilmiş soğan, defne, 1 diş sarımsak
koyup eti, üzerine yatırınız. Sadeyağ koyduktan sonra 1 kepçe su
koyarak ateşe sürünüz. İlk kaynamada tencereyi çekip tuzunu ekip,
kapayıp orta ateşe sürünüz. Bir saat geçince açıp eti çevirip yine
kapayıp bırakınız. İki saat sonra indirip eti alıp, sicimi çözüp düzgünce kesip tabağa koyunuz. Kenarına istenilen püreyi garni ediniz. Sonra suyunu süzüp yağını tekrar ateşte çevirip peltelendirerek etin üstüne döküp servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
ALUVAYO KIZARTMA tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kabak Kızartma tarifi
» KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ
» KUP JAK tarifi
» Hot Dog Sosis Kızartma Cihazları
» Lübnan usulü karnabahar kızartma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: