Kolay su boregi malzemeler1 paket egg roll
Iç harcı
1 kase beyaz peynir
½ demet kıyılmış maydanoz
1 yumurta
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Üzeri için
1 yumurta sarısı
2 kaşık sıvıyağ
3-4 kaşık parmesan peynir
Sıvı harcı
1 bardak süt
1 yumurta
½ su bardağı sıvıyağ
Hazırlanışı
Egg rolleri tek tek kaynar suda 1 er dakika haşlayın. Çıkardığınız egg roll hamurlarını buzlu suya daldırıp çıkarın.
iki
tanesi yan yana gelecek şekilde 20 cm x 28 cm ebatindaki yaglanmis
borcama yerleştirin. Sıvı harcı çırpıp fırça yardımıyla her kata
yaklaşık 2 kaşık sürün.
Egg rollerin 15 ini alta 10 unu üste
gelecek şekilde paylaştırın. Alt kat 15 olunca hazırladığınız iç harcı
yayın. Kalan 10 egg roll ede aynı işlemi uygulayın.
Dilimleyip
en üste sıvıyağ, yumurta sarısını çırpıp sürün. Parmesan peynir serpip
170-180 C derece ӧnceden ısınmış fırında 40 dakika kadar pişirin.