Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 MANTARLI LEVREK TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

MANTARLI LEVREK TARİFİ Empty
MesajKonu: MANTARLI LEVREK TARİFİ   MANTARLI LEVREK TARİFİ Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 2:58 pm

MANTARLI LEVREK TARİFİ Mantarli_levrek_yemegiMalzemeler
1 levrek
100 gr krem peynir
1 dilim ekmek içi
150 gr küçük mantar
5-6 taze soğan
1 sarı biber
1 limon
Tuz, karabiber

MANTARLI LEVREK TARİFİ

Taze
soğanları temizleyip kıyın. Limonu yıkayıp ince dilimleyin. Mantarları
nemli bezle silin. Kararmaması için limonlu suda bekletin. Peynir,
ufalanmış ekmek içi ve kıyılmış taze soğanları mutfak robotunda püre
haline gelene kadar ezin. Tuz ve karabiberi ilave edin. Alüminyum kağıt
üzerine önce halka şeklinde kestiğiniz sarı biberleri ve mantarları
aktarın. Üzerine levreği yerleştirin. Peynirli iç malzemeyi üzerine
yayın, limon dilimlerini yerleştirin. Balığın tamamını folyo ile
kapatın. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 45-50 dakika
pişirin. Servis tabağına alıp sıcak ya da ılık servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
MANTARLI LEVREK TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» LEVREK ŞİNİTZEL tarifi
» Mantarlı Pane tarifi
» Napoli Usulü Levrek Tarifi
» LEVREK FİLETOSU KÂĞITTA Tarifi
» FIRINDA SEBZELİ LEVREK TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Ak Deniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: