Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Doleme tarifi (Hakkari)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Doleme tarifi (Hakkari)  Empty
MesajKonu: Doleme tarifi (Hakkari)    Doleme tarifi (Hakkari)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:31 am

Doleme (Hakkari)

1 kg kabak
4 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
Nane, kekik, kırmızı pulbiber
1 tutam tozşeker
Tuz

Köfte malzemesi:

500 gr kıyma
1 su bardağı pirinç
Tuz, nane, kekik, karabiber

1.
Köfte için; pirinci ıslatıp 1-2 saat bekletin. Süzüp robottan geçirin.
Kıyma, tuz ve baharat ekleyip yoğurun. Köfte harcından fındık
büyüklüğünde parçalar koparıp elinizi ıslatarak yuvarlayın.
2.
Kabakları temizleyip küp küp doğrayın. Bir tencerede tereyağını kızdırıp
salçaları ekleyin ve karıştırın. Tuz ve baharat ilave edin. 1 sıra
kabak, 1 sıra köfte olacak şekilde malzemeyi yerleştirin. Bir tutam
şeker ve tuz serpin. Bir miktar kaynamış su ekleyin. Kısık ateşte suyunu
kontrol ederek yarım saat pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Doleme tarifi (Hakkari)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lalaped tarifi (Hakkari)
» Köftesir tarifi (Hakkari)
» Kiris tarifi (Hakkari)
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» KUP JAK tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: