Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Soğani tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Soğani tarifi Empty
MesajKonu: Soğani tarifi   Soğani tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:09 am

Soğani

MALZEMELER
6 iri soğan
500 gr kıyma
1 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1.5 çorba kaşığı biber salçası
1.5 çorba kaşığı domates salçası
Karabiber, kırmızı pulbiber
1 su bardağı tane sumak
Tuz, nane, kekik, kimyon

YAPILIŞ TARİFİ
Soğanların alt kısımlarını biraz kesip kabuklarını soyun. Bütün olarak sıcak
suda haşlayıp süzgece alın. Hafif sıkıp katlarını ayırın. Pirinci bol suyla
yıkayıp süzün. Sumağı sıcak suda 15 dakika bekletip süzün.
Tavada tereyağı ve sıvıyağı kızdırın. Salça, tuz ve baharatları ekleyip
karıştırın. Tavayı ocaktan alın. Kıyma ve pirinci ilave edip karıştırın.
Hazırladığınız iç malzemeyle soğanları (veya kurutulmuş biber ve
patlıcanları) doldurup geniş bir tencereye dizin. Sumak suyunu ekleyin. Su
kaynayınca kapağı kapalı olarak kısık ateşte 30 dakika pişirin. Servis
tabağına alıp sıcak olarak servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Soğani tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arpacık Soğanı Çorbası tarifi
» ARPACIK SOĞANI GARNİTÜR tarifi
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» KUP JAK tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: