Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ Empty
MesajKonu: PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ   PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:28 pm

PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ Pilavli_tas_kebabiMalzemeler
2 su bardağı pirinç
250 gr kuşbaşı kuzu eti
1 yemek kaşığı tereyağı
tuz, karabiber
5 su bardağı su

PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ

Bir
tasın içindeki eti, pilav yapacağınız tencerenin ortasına ters
çevirerek kapatın. Üzerine suyu ekleyip, orta hararetli ateşte pişirmeye
başlayın. Bu arada, et, suyu emecek, bırakacak bu şekilde de
pişecektir. Et pişince, yıkanmış pirince, tuz ve karabiber ekleyerek,
tasın etrafına dökün. Kısık ateşte, demleye demleye pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
PİLAVLI TAS KEBAP TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fas Usulü Kuskus Iç Pilavlı Fırında Tavuk
» Adana kebap
» Cağ Kebap Ocağı Bakır İşlemeli
» Nohutlu Bulgur Pilavı & Dana Şiş Kebap
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: