Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Havuç Kremalı Soğan Dolması Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Havuç Kremalı Soğan Dolması Tarifi Empty
MesajKonu: Havuç Kremalı Soğan Dolması Tarifi   Havuç Kremalı Soğan Dolması Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 12:25 am

Malzemeler

8 Adet beyaz soğan

500 gr havuç

1 Çorba kaşığı süt

4-5 Dal maydanoz

2 Çorba kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber


Hazırlanışı


  • Soğanları soyup üstlerini kapak şeklinde kesin.
  • Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın.
  • Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  • Fırını 180 dereceye ayarlayın.
  • Soğanların içini dikkatlice çıkarın.
  • Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin.
  • Tereyağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın.
  • Hazırladığınız havuç kremasıyla soğanların içini doldurun ve kapaklarını kapatın.
  • Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin.
  • Soğanlar pişince fırından alıp, sıcak olarak servis yapın.





Havuç Kremalı Soğan Dolması yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Havuç Kremalı Soğan Dolması Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SOĞAN SOS Tarifi
» Fransız Soğan Çorbası tarifi
» Peynirli Soğan Çorbası Tarifi
» Peynirli Soğan Çorbası Tarifi
» Havuç Mücveri tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dolma Ve Sarma Tarifleri-
Buraya geçin: