Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Osmanlı Çorbası Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Osmanlı Çorbası Tarifi Empty
MesajKonu: Osmanlı Çorbası Tarifi   Osmanlı Çorbası Tarifi Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:52 pm

Malzemeler

100 gr kemiksiz dana eti

10 Adet mantar

2 Adet taze soğan

1 Adet domates veya 1 çorba kaşığı salça

1 Su bardağı kıyılmış ıspanak

1 Çorba kaşığı un

1 Çorba kaşığı tereyağı

4 Su bardağı et suyu


Hazırlanışı


  • Küçük küçük doğranmış etleri haşlayın.
  • Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz çevirin.
  • Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun.
  • İçine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın.
  • Sebzeler suyunu salana dek sote edin.
  • İçine ılık suyla ezilmiş salça veya rendelenmiş domatesle unu dökün.
  • Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin.
  • Üzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın.





Osmanlı Çorbası yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Osmanlı Çorbası Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» OSMANLI ÇORBASI
» BALIK ÇORBASI (OSMANLI RAMAZAN)
» İRMİK ÇORBASI (OSMANLI RAMAZAN)
» TERBİYELİ İŞKEMBE ÇORBASI (OSMANLI MUTFAĞI)
» Kış Çorbası I Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Çorba Tarifleri-
Buraya geçin: