Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 OSMANLI ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

OSMANLI ÇORBASI  Empty
MesajKonu: OSMANLI ÇORBASI    OSMANLI ÇORBASI  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:57 pm

MALZEMELER

100 gr kemiksiz dana eti

10 Adet mantar

2 Adet taze sogan

1 Adet domates veya 1 çorba kasigi salça

1 Su bardagi kiyilmis ispanak

1 Çorba kasigi un

1 Çorba kasigi tereyagi



YAPILIŞI

Küçük küçük dogranmis etleri haslayin.

Daha sonra bir tavaya biraz tereyagi alin ve etleri yagda biraz çevirin.

Baska bir tencereye kalan tereyagini koyun.

Içine dilimlenmis mantar ve kiyilmis ispanaklari atin.

Sebzeler suyunu salana dek sote edin.

Içine ilik suyla ezilmis salça veya rendelenmis domatesle unu dökün.

Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pisirin.

Üzerine yesil sogan dograyarak servis yapin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
OSMANLI ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Osmanlı Çorbası Tarifi
» BALIK ÇORBASI (OSMANLI RAMAZAN)
» İRMİK ÇORBASI (OSMANLI RAMAZAN)
» TERBİYELİ İŞKEMBE ÇORBASI (OSMANLI MUTFAĞI)
» ŞEYHMİLMUŞİ (OSMANLI)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Çorba Tarifleri-
Buraya geçin: