Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Safran Kuru Baharat

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Safran Kuru Baharat Empty
MesajKonu: Safran Kuru Baharat   Safran Kuru Baharat Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:47 pm

Safran: Akdeniz çevresinde yetiştirilen soğanlı bir bitki
olan safranın stigmalarının - yani üreme organlarının - üst kısımlarının
kurutulmuşu. Safran portakal kırmızısı ile bir
renk olmasına karşın kullanıldığı yemeğe sapsarı bir renk verir. Bazı
balık ve deniz mahsulleri yahnilerinde pilavlarda
ve sütlü - pirinçli tatlılarda kullanılır. Çok pahalı olduğu için bazen
yerine zerdeçala bırakır.

Safran Kuru Baharat Safran
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Safran Kuru Baharat
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sumak Kuru Baharat
»  Kuru Baharat Kimyon
» Kuru Baharat Köri
» Baharat Tarihi
»  Kuru nane

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Kuru Baharat-
Buraya geçin: