Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Pul Kırmızı Biber

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Pul Kırmızı Biber Empty
MesajKonu: Pul Kırmızı Biber   Pul Kırmızı Biber Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:46 pm

Pul Kırmızı: Acı taze biberleri kurutulup pul haline getirilmesiyle pul biber elde edilir.Toz biber gibi kullanılır.


Pul Kırmızı Biber Ya%C5%9Far-Pastanesi-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Pul-Biber-400Gr.png?v=http%3A%2F%2Fwww.memlekettengelsin.com%2Fimages%2Fproducts%2F00%2F00%2F24%2F24_buyuk
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Pul Kırmızı Biber
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tatlı Kırmızı Toz biber
» Acı kırmızı,Toz biberi
» Közlenmiş kırmızı biber salatası
» ETLİ KIRMIZI BİBER DOLMASI tarifi
» Beyaz toz biber

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Kuru Baharat-
Buraya geçin: