Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Hititler / Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Hititler / Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti   Empty
MesajKonu: Hititler / Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti    Hititler / Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti   Icon_minitimePaz Mayıs 12, 2013 8:25 am

Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti (basitleştirilmiş)

1 kg koyun kıyması, 2 narın suyu ve çekirdekleri (sevmiyorsanız çekirdekleri koymayın!), 2 yemek kaşığı kuru ekmek kırıntısı, 2 yumurta, 1/4 tatlı kaşığı biberiye, tuz ve (isteğe göre) dövülmüş sarımsak ile yoğrulur. Sonra uygun boyutta bir kalıba yerleştirilir ve üstüne iç yağ dilimleri yerleştirilir ve önceden ısıtılmış fırında 200 °C'de yaklaşık 1 saat pişirilir. Bunun yanına, buğday ekmeği (cevizli olabilir) ve sek kırmızı şarap yakışır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Hititler / Kraliçe Puduhepa usulü koyun eti
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kizzuvatna Usülü Koyun Budu
» Kadın, Moda, Sağlık ve fazlası - Kralice.org
» Hititler / Ballı Kapı Yapısı Bayramı Ekmeği
» Piedmonte Usulü Sos Tarifi
» Sicilya Usulü Sardalya

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Anadolu Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: