Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Bıldırcın Şasör tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Bıldırcın Şasör tarifi Empty
MesajKonu: Bıldırcın Şasör tarifi   Bıldırcın Şasör tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:58 pm

Bıldırcın Şasör
Malzemeler
8 adet bıldırcın temizlenmiş
Tuz, bir çimdik karabiber
1 avuç dilimlenmiş mantar
1 kahve fincanı rafine yağı
1/2 diş sarımsak ezilmiş
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı un
1 çay kaşığı kekik
1 yaprak defne
1 çay fincanı tavuk suyu yoksa su

Yemeğin Tarifi
Bıldırcınları
tuzlayıp biberleyiniz. Dibi düz küçük bir tencereye bıldırcınları
yanyana yatırıp üzerine yağı koyunuz. Hızlı fırında bir kaşıkla zaman
zaman içinden yağ alıp üzerlerine dökerek üç dakika bir yanını, üç
dakika öbür yanını kızartıp unu üzerlerine serpip alt üst çeviriniz.
Mantar ve sarımsağı ilâve edip kaynar olarak et suyunu ilâve ediniz. Beş
dakika daha kaynatarak pişirip servis ediniz.

Afiyet Olsun!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Bıldırcın Şasör tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bonfile Sote Şasör tarifi
» TURNEDO SOTE SASÖR tarifi
» Bonfile sote sasör Tarifi
» MELEKŞAHİ BILDIRCIN
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: