Malzemeler
4 adet kağıt helva
375 gr. kakaolu tahin helvası
1/2 paket margarin (125 gr.)
2 çorba kaşığı tahin
1/3 su bardağı su (60 ml.)
150 gr. bitter çikolata
2 çorba kaşığı kakao
1/4 su bardağı tozşeker (60 gr.)
Hazırlanışı
Tahin helvası ,margarin, tahin, kakao, şeker
ve suyu bir tencereye koyup, malzemeler eriyene kadar pişirin. Ateşi
kapatın. Çikolatayı parçalara ayırıp, sıcak bir tencerenin içine atın.
Karıştırarak tencerenin sıcaklığı ile eritin. Kağıt helvanın bir
tansesini servis tabağına yerleştirip, üzerine hazırladığınız sostan
dökün. Diğer kağıt helvalarınnıda üzerine sostan döküp, kağıt
helvalarının hepsini üstüste bu şekilde koyun. Kalan sosla tatlının
yanlarını sıvayın. Üzerine hindistan cevizi rendesi,şamfıstık veya file
fındıkla süsleyebilirsiniz.