Aşçı Admin
Mesaj Sayısı : 2102 Kayıt tarihi : 25/01/11
| Konu: Alabalık Izgara Çarş. Ocak 26, 2011 5:39 pm | |
| Izgara balıkların önceden marine edilmesine çok da gerek yokmuş bilmezdim...Sadece piştikten sonra tuz karabiber ekelenirmiş...yaşadıkça öğreniyoruz...Ben de bu sefer öyle yaptım artık...Sadece zeytinyağ ile her iki tarafını yağladım ızgaraya yapışmasın diye...Hoş, alabalığın her hali güzeldir de ızgarası bir başka oluyor, tavsiye edilir. Aşağıdakilerden biri ya da bir kaçı ile ikram edebilir, tabağınızı süsleyebilirsiniz.Servis Önerisi
- Yabani Pirinçli pilav
- Yeşil Salata
- Söğüş domates, salatalık
- Dilimlenmiş turp
- Limon dilimleri
- Maydanoz yaprakları
- Soğan salatası
- Közlenmiş biber
- Kızarmış Patates
| |
|