Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  Kuru Baharat Kimyon

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 Kuru Baharat Kimyon Empty
MesajKonu: Kuru Baharat Kimyon    Kuru Baharat Kimyon Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:38 pm

Kimyon: Akdeniz kökenli bir bahar. Doğu Avrupa'da
ekmeklerde sık kullanılır. Soğuk etlerin yanlarında servis yapılır.
Munster gibi bazı peynirlerin yapımında malzeme
olarak yer alır. Türk mutfağında köftelerde ve bazı salçalı et
yemeklerinde
kullanılır.

 Kuru Baharat Kimyon Kimyon
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kuru Baharat Kimyon
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuru Baharat Köri
» Safran Kuru Baharat
» Sumak Kuru Baharat
» Baharat Tarihi
» Biberiye taze baharat

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Kuru Baharat-
Buraya geçin: