Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kuru Baharat Köri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kuru Baharat Köri Empty
MesajKonu: Kuru Baharat Köri   Kuru Baharat Köri Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:39 pm

Köri: Genellikle zerdeçal, kişniş, kimyon, biber, karanfil, kakule, zencefil, hindistan cevizi, demirhindi ve acı kırmızı
biberden oluşan Hint kökenli bir baharat bileşimi.

Kuru Baharat Köri Kori
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kuru Baharat Köri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Safran Kuru Baharat
» Sumak Kuru Baharat
»  Kuru Baharat Kimyon
» Baharat Tarihi
» Biberiye taze baharat

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Profesyonel Sos çeşitleri :: Kuru Baharat-
Buraya geçin: