Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Supangle ...

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Supangle ... Empty
MesajKonu: Supangle ...   Supangle ... Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:04 pm










Supangle ... Supangle
Supangle

Malzemeler

2,5 bardak süt (250 ml lik bardak)
2 yemek kaşığı mısır nişastası (yahut 1 y. kaşığı nişasta + 1 y. kaşığı un)
1/2 su bardağından az şeker
1 paket vanilya
2 y. k. kakao
2-3 y.k. tereyag veya margarin
bir kac dilim kek veya biskuvi

Hazırlanışı

Bütün
malzemeleri küçük bir tencereye alıp baloncuk oluşturup puding kıvamına
gelinceye dek karıştırarak pişirin. Terayag ekleyip karistirarak
erimesini saglayin, ardindan ocagin altini kapatin. Tabanina kek
dilimleri yerlestirilmis Küçük kaselere yahut kuplara paylaştırıp
dilediğiniz şekilde süsleyin. Damla çikolatalar, antep fıstığı, fındık
kırığı seçeneklerden bazıları olabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Supangle ...
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Muzlu Supangle tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: