Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Prenses Tatlısı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Prenses Tatlısı Empty
MesajKonu: Prenses Tatlısı   Prenses Tatlısı Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:02 pm








Prenses Tatlısı Prenses_tatlisi


Prenses tatlısı

Puding:
1 kilo süt
2 cay bardağı un
1 bardak şeker
vanilya

üzeri için:
4 kaşık kakao
4 kaşık pudra şeker
2 kaşık tereyağı (eritilmiş)
1 yumurta


hazırlanışı


Puding malzemelerini vanilya
hariç karıştırarak muhallebi gibi pişirin. Koyulaşınca altını kapatıp
vanilya ekleyip 10 dakika mikserle çekin. Kaselere paylaştırıp dolapta
soğutun.

Çikolata sosu için eritilmiş çikolata da kullanabilirsiniz yada orjinal
tarifteki gibi kakao, şeker, yumurtayı çırpıp eritilmiş tereyağı ekleyip
pudinglerin üzerine 2 kaşık gezdirin. Servise dek dolapta bekletin.

Ben çiğ yumurta kullanmamak için şekeri bir iki kaşık ılık sütte eritip
tereyağ ve kakao ile karıştırıp, bu karışımı gezdirdim pudinglerin
üzerine.






zaman:
17:42


3
yorum




Prenses Tatlısı Icon18_email




Prenses Tatlısı Icon18_edit_allbkg







Etiketler:
Sütlü tatlılar,
Çay ikramları

















14 Şubat 2009 Cumartesi









Böğürtlenli vanilya puding kupları








Malzemeler

2 s.bardağı süt (250 ml lik)
1 s.b çiğ krema
2/3 s.b şeker
1 paket vanilya
3 y.k nişasta

Böğürtlen sosu için

2 kase böğürtlen
2/3 s.b şeker

Hazırlanışı

Puding malzemelerini küçük bir tencereye alıp karıştırarak muhallebi
kıvamına gelinceye dek pişirin. Kuplara paylaştırıp dolapta bir kaç saat
soğutun. Böğürtlenleri şekerle birlikte ocağa alıp orta ateşte
böğürtlenler yumuşayıp reçel kıvamına gelene dek pişirin. Önce robottan
sonra ince gözenekli süzekten geçirip süzüp çekirdeklerini ayıklayın.
Pudinglerin üzerine 2 parmak olacak şekilde paylaştırın. Servise dek
dolapta bekletin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Prenses Tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TULUMBA TATLISI TARİFİ
» SULTAN TATLISI TARİFİ
» AYVA TATLISI
» Yoğurt Tatlısı
» HAMSİ TATLISI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: