Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 TULUMBA TATLISI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

TULUMBA TATLISI TARİFİ Empty
MesajKonu: TULUMBA TATLISI TARİFİ   TULUMBA TATLISI TARİFİ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 8:03 pm

Malzemeler : Hazırlanış :
2,5 Su bardağı un
1 Çorba kaşığı ince irmik
1 Çorba kaşığı nişasta
5 Yumurta
1 Küçük paket margarin (1 Parmak genişliğinde parça ayrılacak)
4,5 Su bardağı şeker
1/4 Limon suyu
2 Su bardağı kızartmak için zeytinyağı
Şeker 4,5 bardak su ile
kaynatılır.Limon suyu konur.Koyulaşınca ateşten alınır.
Bakır bir tencereye 2,5 bardak su,margarin,1 tutam tuz konup
kaynatılır.Elenmiş un,irmik,nişasta ilave edilip karıştırarak
pişirilir.Tencereye yapışmayacak duruma gelince ateşten alınır.Ilınınca
yumurtalar birer birer kırılır.1 Kaşık da şuruptan katılıp karıştırılır.

Hamur ucuna tırtıllı huni takılmış krema torbasına doldurulur.Isıtılmış
yağda 4-5 cm boyunda sıkılıp iki bıçakla kesilir.
Tava sallanarak pembe renkte kızartılır.Fazla yağı çekmesi için kağıt
üzerine çıkarılır.
Sonra şuruba atılıp karıştırılır.5 Dakika sonra tabağa alınır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
TULUMBA TATLISI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TULUMBA TATLISI TARİFİ
» PAŞA TATLISI TARİFİ
» HAREM TATLISI TARİFİ
» SULTAN TATLISI TARİFİ
» BİLLUR TATLISI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: