Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Somonlu Carpaccio Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Somonlu Carpaccio Tarifi Empty
MesajKonu: Somonlu Carpaccio Tarifi   Somonlu Carpaccio Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:02 pm

4 kişilik

MALZEME:

1 kilo beyaz kuşkonmaz,

80 gr. tere,

2 yeşil soğan,

4 tatlı kaşığı ceviz yağı,

4 yemek kaşığı ayçiçeği yağı,

2 yemek kaşığı limon suyu,

tuz,

karabiber,

bir fiske şeker,

300 gr. füme somon filetosu,

2 yemek kaşığı şeritlenmiş limon kabuğu



1. Kuşkonmazları tarife göre haşlayın.

2. Tereyi yıkayarak kurulayın, yarısını kıyın. Soğan, tere, yağ ve limon suyundan sos yapın, tuzunu, biberini ve şekerini ayarlayın.

3. Balığı ince dilimleyin. Dilimleri naylon folyonun arasında oklava ile incecik açın. Dilimleri tere ile tabaklara dizin.

4. Kuşkonmazları verev kesin ve balığın üstüne yerleştirin.

5. Sosu üzerine damlatın, limon kabuğu şeritleri ile garnitür yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Somonlu Carpaccio Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Somonlu Krep Tarifi
» SOMONLU ISPANAK GÜVEÇ tarifi
» Somonlu Mercimek Çorbası Tarifi
» Somonlu Makarna Salatası TARİFİ
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: