Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Otlu Focaccio Ekmeği Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Otlu Focaccio Ekmeği Tarifi Empty
MesajKonu: Otlu Focaccio Ekmeği Tarifi   Otlu Focaccio Ekmeği Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:01 pm

1 kg elenmiş un

1 adet yaş maya

2,5 su bardağı su

1 su bardağı zeytinyağı

1 tutam taze fesleğen

4-5 dal dereotu

1 tatlı kaşığı kuru kekik

1 tatlı kaşığı kuru nane

1 tatlı kaşığı toz şeker

1,5 tatlı kaşığı tuz



1 su bardağı ılık su derin kaba konur. Üzerine şeker, maya konur, maya
eritilir. Kalan ılık su eklenir, tuz ve zeytinyağı katılır. Un yavaş
eklenerek yoğrulur. Ele yapışmayan kıvam almaya başlayınca kıyılmış
otlar katılır. Hamurun üzeri kapatılır 1 saat dinlendirilir. Süre sonunda tekrar yoğrulur yarım saat daha dinlendirilir. Daha sonra yağlanmış uygun
büyüklükte bir kaba konur 10 dakika daha bekletilir. Önceden ısıtılmış
190 derece fırına verilir. Kabarıp kızarana kadar pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Otlu Focaccio Ekmeği Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CENOVA EKMEĞİ Tarifi
» KÖY EKMEĞİ DOLMASI TARİFİ
» SAÇ EKMEĞİ TATLISI tarifi
» Brioş Ekmeği İçinde Bonfile Tarifi
» Tost Ekmeği Gözünde Yumurta tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: