Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 zeytinyağlı yaprak sarma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

zeytinyağlı yaprak sarma Empty
MesajKonu: zeytinyağlı yaprak sarma   zeytinyağlı yaprak sarma Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:53 pm









zeytinyağlı yaprak sarma Zeytinyagli%20yaprak%20sarma%20%284%29


Osmanlı mutfağından zeytinyağlı yaprak sarma

Malzemeler

300-500 gr asma yaprağı
2 su bardağı ayıklanmış pirinç
1 büyük kuru soğan
4 y.k. zeytinyağ
4 y.k dolmalık çam fıstığı
4 y.k kuş üzümü
Tarçın
Yenibahar
½ demet maydanoz, kıyılmış
Avuç dolusu taze nane, kıyılmış
Tuz
Karabiber
Limon suyu
Sıcak su

Hazırlanışı
Ayıklanmış pirinci, incecik kıyılmış soğan, maydanoz ve
naneyi, çam fıstığı, kuş üzümü, baharatları, karıştırma kabına alıp
karıştırın. Asma yapraklarına bir tatlı kaşığı koyup sarın. Tencereye
yerleştirin. Üzerine 1 ½ bardak sıcak su ve limon suyu artı 2 kaşık
zetinyağ gezdirip orta hararette 30-40 dakika kadar pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
zeytinyağlı yaprak sarma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaprak sarma
»  İSTAVRİTLİ YAPRAK SARMA TARİFİ
» Zeytinyağlı Yaprak Sarması tarifi
» Hardal Yaprağı Sarma
» Zeytinyağlı lahana sarma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Türk Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: