Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Avakadolu Tavuk Salatası tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Avakadolu Tavuk Salatası tarifi Empty
MesajKonu: Avakadolu Tavuk Salatası tarifi   Avakadolu Tavuk Salatası tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:24 pm

Tavuk göğüs eti bir tavada az yağda iki taraflı pişirin. Tavayı ateşten alıp, tavuk göğüslerini geniş bir tabağa çıkararak, buzdolabına kaldırın.

Lor peyniri, yoğurt ve taze soğanları bir kâsede karıştırıp, kâsenin üstünü örterek, serin bir yerde (ama buzdolabında değil) 30 dakika bekletin.

4 düz tabağın yarısına kırmızı lahana yapraklarını döşeyin. Buzdolabındaki tabağı alıp, her tavuk göğsünü 4'e dilimleyin. Dilimleri tabaklardaki kırmızı lahana yapraklarının üstüne bindirerek yelpaze biçiminde yerleştirin.

Avokadoyu soyun, üzerine kesilmiş yarım limonu sürüp ince dilimleyip, tavuk eti dilimlerinin arasına yerleştirin. Kâsedeki lor peynirli karışımı her tabağın tavuk etli kenarına bölüştürün. Domatesleri (isteğe bağlı) ve fesleğenleri üstlerine serpiştirip, servis yapın.



Not: Kabuğu soyulmuş avokadonun üstüne limon suyu sürülmesinin nedeni, havayla temas edince kararmasıdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Avakadolu Tavuk Salatası tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tavuk Salatası II
» TAVUK KASEROL Tarifi
» Ayvalı Tavuk Salatası
» FINDIKLI TAVUK ETİ Tarifi
» TAVUK ESKALOP Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: