Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 ARJANTÖY ÇORBASI tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

ARJANTÖY ÇORBASI tarifi Empty
MesajKonu: ARJANTÖY ÇORBASI tarifi   ARJANTÖY ÇORBASI tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:18 pm

(CREME DARGENTEUILLE)



8 kişilk MALZEME :

1 küçük soğan ince dilimlenmiş

1 küçük kereviz

Parmak büyüklüğünde bir parça pırasa

1 kutu kuşkonmaz veya 250 gr. taze kuşkonmaz

1 tatlı kaşığı tuz

10 su bardağı et suyu (2 litre)

2 kahve fincanı un (60 gr.)

1 su bardağı süt



YAPILIŞI :

Kuşkonmazların baş taraflarından iki parmak genişliğinde birer parça kesip zar gibi doğrayıp garnitür için muhafaza ediniz

Diğer taraflarını ortadan bölünüz. Bir tencereye yağı koyup hafif kızdırarak sebzeleri ilâve ediniz

Bir dakika orta ateşte karıştırarak sote yapıp parça kuşkonmazları, tuzunu, et suyunu ilâve edip orta ateşte kaynatınız

Küçük bir kapta sütle iyice karıştırıp bulamaç yapıp karıştırarak kaynayan çorbaya yediriniz

Otuz dakika ağır kaynatarak pişirip süzgeçten geçiriniz

Sakladığınız kuşkonmaz başlarım ilâve edip karıştırarak servis ediniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
ARJANTÖY ÇORBASI tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kış Çorbası I Tarifi
» Köy Çorbası Tarifi
» Roka Çorbası Tarifi
» EZOGELİN ÇORBASI Tarifi
» Bezelye Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: