Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Pancar Turşusu tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Pancar Turşusu tarifi Empty
MesajKonu: Pancar Turşusu tarifi   Pancar Turşusu tarifi Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 2:05 pm

Malzemeler:
1 kg.pancar
5 diş sarımsak
2 çay b.sirke
1 çorba k.toz şeker
1 tatlı k.tuz
su
Pancar Turşusu tarifi Pancar-tursusu




Düdüklü tencereye pançarları koyup şeker, yuz, 1 çay bardağı sirke, 3
diş sarımsağı ve bir miktar su katarak yaklaşık 35 dakka pişirdikten
sonra pancarıların kabuklarını soyarak kavanoza yerleştirin. Kalan 1
çay bardağı sirkeyi ve 2 diş sarımsağı ekleyin.Son olarak pançarları
haşlamak için kullandığınız suyu kavonaza dökün. Kavonozun kapağını sıkı
bir şekilde kapattıktan sonra yaklaşık 7 gün sonra turşunuz servise
hazır Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Pancar Turşusu tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kolay Poğaça Tarifi Tarifi
» KUP JAK tarifi
» Hindistancevizli Kek I Tarifi
» MAKARNA SOS Tarifi
» Kakaolu Kek I Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Hazır Aperatif Tarifleri-
Buraya geçin: