Malzemeler 1 tavuk göğüs eti 2 taze soğan 6 mantar 100 gr noddle 1 çay bardağı mısır 5 su bardağı su 1 zencefil 1 su bardağı ince doğranmış lahana 2 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı soya sosu Süslemek için 1 kırmızıbiber 4 dal frenk soğanı
NODDLE ÇORBASI TARİFİ Noodle'i haşlayıp süzün. Tavuk göğüs etini küp dograyıp ayrı bir tencerede haşlayın. Zeytinyağında taze soğanları, ince doğranmış mantarları, zencefili ve lahanayı soteleyin. Üzerine sıcak su ekleyip 10 dakika kaynatın. Haşlanmış noddle, mısır, tavuk etlerini ve soya sosunu ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. Frenk soğanı ve şerit doğranmış kırmızıbiber ile süsleyerek sıcak servis yapın.